header-aanbod.jpeg

Thuiskomen bij jezelf.
Ervaar rust, evenwicht & verbinding

Intro

Wat bied ik aan?

Slide
Tafelopstelling voor systemische coaching

Energetische & Systemische coaching

Persoonlijke coaching geeft je inzicht in belemmerende (familie)patronen, overtuigingen en emotionele blokkades. Met tekeningen van jouw energiesysteem laat ik je zien waar je blokkades zitten. Ik stimuleer het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam voor een ware reset. In systemische coaching maak ik met een tafelopstelling duidelijk wat in jouw systeem gezien en gehoord wil worden voor je innerlijke rust kunt vinden. Zo help ik jou je ware zelf met vertrouwen en liefde te omarmen.

De ervaring leert dat mensen gemiddeld 3 coachingsessies nodig hebben. Persoonlijke coaching is ook online mogelijk.

Emotional Reset sessie

Een energetische behandeling en reset is gericht op het opheffen van emotionele blokkades. Door de verbinding van hoofd, lichaam en ziel te herstellen, krijgt je energiesysteem een boost. Je komt geheel tot jezelf en ervaart meer rust in hoofd en lichaam.

Relax & Reset behandeling

Een echt "Me-time, thuis komen bij jezelf” moment.
Ik bied ontspannende energetische behandelingen aan, gecombineerd met holistische massagetechnieken. Met behulp van tools en persoonlijke mindset ervaar je een langdurig effect van jouw innerlijke kracht.

Ook bij kinderen breng ik door middel van een emotiescan inzicht, rust en balans.

Pesoon op massagetafel
Stenen in balans

Emotional Reset Scan

"De sleutel tot je hart"
Voor professionals, coaches, reguliere en alternatieve gezondheidszorg.

Iedere (zorg)professional of coach heeft als doel de cliënt zo effectief mogelijk te behandelen of begeleiden naar een vitaal, mentaal en fysiek welzijn. Toch kun jij of je cliënt tijdens een coaching/behandeltraject emotioneel vastlopen, waardoor je cliënt niet bij zijn/haar gevoel kan komen en je traject stagneert. Een Emotional Reset Scan geeft snel inzicht welke emotionele blokkade en/of belemmerende overtuigingen de stagnatie veroorzaken, waarna jullie samen het traject kunnen vervolgen.

Vaak is er maar 1 sessie nodig voor een Emotional Reset Scan. Deze kan gegeven worden op locatie, in mijn praktijk of online.

Trajecten, Trainingen en workshops

Wil jij jouw talenten en kwaliteiten ontdekken en (weer) de regie over jouw leven nemen?
Wil jij leren hoe je in je leven ‘los’ kan laten en in je kracht kunt gaan staan zodat je vanuit jouw authentieke zelf je leven kan leven waar je altijd van droomde?

Hoe breng je balans in bijvoorbeeld je gezin? Hoe help je je kind meer ontspannen te zijn? In de workshop Ouder & Kind leer ik je hoe je samen met je gezin meer ontspanning én energie vindt.

Ik werk met access bars, een energetische holistische massage techniek, waarmee je via 32 punten op het hoofd, het lichaam in staat stelt vastzittende belemmerende gevoelens, gedachte, overtuigingen en patronen los te laten.

Zeilboten in zee
Zeilboten in zee

Energetische Huis Reiniging

Je huis voelt niet (meer) ‘fijn’

Een energetische reiniging van je huis is een Reset zodat er weer een goede positieve ‘flow’ door je huis stroomt.

Als je huis niet (meer) fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis, je (gezin) slaapt slecht, iemand in het gezin heeft allerlei klachten dan kan je huis energetisch belast is met emoties, aardstraling, wifi, magnetron en opgehoopte elektrostress.
Dit kunnen ook emoties zijn van jou en/of je gezin maar ook van huisdieren of mensen zijn die bij je op visite zijn geweest.
Al deze ‘energieën’ kunnen een stagnerend effect hebben op de huiselijke sfeer en hebben direct effect op hoe je je voelt, je gezondheid en je energieniveau.
Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, waar je je kunt opladen en waar je je veilig voelt.

Energetische bedrijf, kantoor of organisatie reiniging

‘Weer met een glimlach aan het werk’

Een verstoorde energiebalans in een organisatie/bedrijf, kan een enorme impact hebben op de activiteit van de werknemers, een oplopend ziekteverzuim, veel verloop onder werknemers, een slechte sfeer onderling, burn-out, conflicten, dalende omzet cijfers, etc.

Positieve en goed doorstromende energie in je organisatie vormt de basis voor een harmonieus team en opdrachten die fijn en soepel verlopen. Men ervaart meer plezier in het werk waardoor kwaliteiten tot bloei kunnen komen en een succesvolle samenwerking gerealiseerd kan worden welke kan bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Zeilboten in zee
Zeilboten in zee

Sound healing & Reset meditatie

Graag neem ik je mee op deze magische reis van de kristallen klankschalen. Samen met een Reset meditatie mag je verbinding maken met jezelf. Ervaar positieve energie en innerlijke rust.

Deze sessies worden gegeven in Casa Madera van Hotel Val Monte in Berg en Dal( bij Nijmegen ).

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust met je vragen, ik beantwoord ze graag.

Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-15446578
E-mail: [email protected]