header-Yvonne

Leef en straal vanuit je essentie

Intro

Over Yvonne

“Mijn missie is jou te laten leven en stralen vanuit jouw ware zelf”

Slide
Yvonne - Emotional Reset

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne Van de Velde-Heijmen. Het aanvoelen van energie van anderen is voor mij een tweede natuur. Lang heb ik mij tegen mijn gave verzet. Ik werd schoonheidsspecialiste en werkte 22 jaar met veel plezier in mijn praktijk Tout le Monde.

Mijn tweede natuur stond altijd aan. Ik voelde fysiek pijnen van cliënten die bij mij in de behandelstoel lagen te relaxen. In mijn lichaam voelde ik waar de pijn van de ander zat en welke emotionele blokkade erachter schuilging. Zonder iets te zeggen gingen mijn handen ‘aan’. Men stond herboren op uit de stoel en verheugde zich op onze volgende afspraak.

In deze tijd heb ik mijn empathische vermogen en gave op het aanvoelen van mensen verder mogen en kunnen ontwikkelen. Vanuit vertrouwen en de rust heb ik opnieuw ontdekt waar mijn prioriteiten liggen en wat mij energie geeft. Een prachtige ontdekkingsreis naar wie ik in essentie ben en hoe ik mijn talenten nu kan inzetten om mensen in hun kracht kan zetten.

Vanuit een holistische benadering help ik jou graag om bij jouw essentie te komen en innerlijke rust te ervaren. Zodat jij weer werkelijk kunt stralen!

Liefs,
Yvonne

WY Coaching

Yvonne is getrouwd met Wouter en samen zijn zij de trotse ouders van een dochter en zoon. Samen hebben Wouter en Yvonne de opleiding Systemisch Coachen succesvol afgerond en bundelen zij hun talenten en kwaliteiten in
WY coaching.

Yvonne en Wouter
Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-15446578
E-mail: [email protected]