Reset Chakra Kaarten

 

De emotional reset chakra kaarten hebben een magische werking met als doel mensen emotioneel te verlichten. De 7 reset chakra kaarten werken helend op 3 niveaus. 
Het energetisch systeem wordt door het waarnemen van energie (body) en de woorden (mind) gereset. Je ervaart meer innerlijke rust, meer positieve energie en meer geluk (soul).

De reset chakra kaarten geven je toegang tot je onderbewustzijn, daar waar je weer positiviteit gaat ervaren.

Door je te verbinden met de reset kaarten gaat stagnerende energie stromen. 
De energie van belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades wordt losgelaten.

Ervaar direct de helende emotionele reset voor een gezonder, lichter en gelukkiger leven.

 

 

 

‘Alles is energie en met elkaar verbonden, we zijn allemaal uit het zelfde ontstaan’
-Albert Einstein-

 

Hoe deze reset chakra kaarten te gebruiken:

  1. Leg de kaarten voor je met de gekleurde kant naar boven. Pak een chakra kaart die je aanspreekt. Kijk naar de afbeelding op de gekleurde kant van de chakra kaart.  Neem de afbeelding in je op en ervaar de emotie.
  2. Kijk naar dezelfde gekleurde chakra kaart  en lees de woorden naast de afbeelding.
  3. Welk woord verbindt jou met een emotionele gebeurtenis uit het verleden die je graag wilt loslaten? Houd het door jou gekozen woord en de daarbij behorende emotie in gedachten.
  4. Draai nu de kaart om. Kijk naar de afbeelding en lees de woorden onderaan de kaart. Jouw energiesysteem neemt de afbeelding en de woorden waar in je onderbewustzijn. Er volgt een magische beweging in je energiesysteem.
  5. Leg je vinger op het chakrapunt op de kaart. Doe je ogen dicht en ga met je aandacht naar je ademhaling. Adem via je neus diep in, houdt deze even vast en blaas vervolgens door de mond helemaal uit.
  6. Neem de tijd en voel de verbinding met jezelf en ervaar de rust in jezelf.
  7. Laat je mondhoeken omhoog gaan richting je oren. Met een lichte glimlach van dankbaarheid open je je ogen en haal je je vinger van de kaart.

 

        

‘Een welkom geschenk in onze huidige stressvolle tijd’Oorsprong en uitleg chakra’s

 

Chakraleer is ongeveer 4000 jaar geleden ontstaan in het oude India. De chakraleer is sindsdien toegepast door vele oude culturen. Tot op de dag van vandaag heeft de chakraleer haar waarde bewezen en ook nu wordt de chakraleer nog altijd ingezet voor energetische en emotionele gezondheid.
Aandacht en zorg dragen voor de chakra’s is belangrijk voor een mentaal en fysiek welzijn.
De 7 ‘hoofd’ chakra energiepunten liggen op onze ruggengraat en zijn de verbinding (brug) met ons energiesysteem dat zich om en in ons lichaam bevindt. Iedereen heeft een eigen authentiek energieveld waarin emoties zijn opgeslagen. Iedereen heeft een unieke ‘blauwdruk’. 

Alles wat je mee maakt in je leven vanaf je geboorte (en de energetische erfenis van je voorouders) tot nu, maken je wie je NU bent.  
Mooie, dierbare ervaringen en herinneringen maar ook vervelende, pijnlijke en traumatische dingen draag je met je mee in jouw energieveld, dat heeft jou gevormd.
Alle emoties mogen er zijn, alleen wanneer emoties te veel en te heftig zijn binnengekomen, kan het energiesysteem verstoord en uit balans raken.
Positieve ervaringen geeft een ‘boost’ in je energie. Vervelende, pijnlijke of traumatische ervaringen kunnen je energiesysteem overbelasten.
Als het energiesysteem emotioneel (over)belast is, kunnen er belemmerende gedachten, patronen en mentale / fysieke klachten ontstaan.
Alles wat wij emotioneel met ons meedragen bepaalt of de energie in het chakrapunt goed doorstroomt of (gedeeltelijk) geblokkeerd is. 
Wanneer het energiesysteem emotioneel belast is, ontstaat er een stagnatie in een energie chakrapunt.
Elk chakrapunt is verbonden met haar eigen specifieke emotie. De energie kan niet goed doorstromen door het lichaam, naar de organen, zenuwstelsel en de andere chakra punten. 
Men kan mentaal en fysiek uit evenwicht raken en klachten krijgen. Wanneer de emotionele blokkades worden gezien, gehoord en aangeraakt, kan de positieve energie die in ons energiesysteem zit weer krachtig ‘vrij’ door stromen. Het Zelfherstellend vermogen krijgt de energie om het energiesysteem te herstellen. Zo kom je weer in balans.  Je voelt je emotioneel lichter, rustiger, fysiek sterker en gelukkiger!

 

Ervaar de kracht van de reset kaarten

 

Welke belastende emotie wil je loslaten? De emotional reset chakrakaarten kunnen je daarbij helpen. Met de kracht van de emotional reset chakra kaarten kan je jezelf resetten waardoor je belastende emoties los kan laten. Je kunt de chakrakaarten zowel voor jezelf of voor je gezin (privé), maar ook als professional inzetten (beroepsmatig). 

De emotional reset chakra kaarten zorgen voor het loslaten van belastende emoties waardoor je een ontspannen en lichter gevoel ervaart. De chakrakaarten kunnen op ieder moment worden toegepast en zijn ook een effectief hulpmiddel ter ondersteuning na bijvoorbeeld een energetische reset sessie. Door de kaarten regelmatig thuis of op het werk toe te passen wordt een langdurig positief effect bereikt.

De Reset Chakra kaarten zijn in vele verschillende situaties toe te passen. De kaarten kunnen worden ingezet door professionals die mensen begeleiden bij mentale en/of fysieke klachten, zoals burn-out, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, buikpijn, vage klachten, verdriet, enz. 

Het effect van het toepassen van de reset chakrakaarten is dat je makkelijker bij je gevoel kan komen en dat je datgene wat je werkelijk voelt en wilt kan uitspreken naar jezelf en naar een ander. Op een snelle manier kan je je zelfverzekerder, rustiger, krachtiger, daadkrachtiger en gelukkiger voelen.

Bij professionals zijn de kaarten een waardevolle aanvulling/tool voor onder meer de volgende branches: Beauty & Wellness, Coaches, Mentaal welzijn, Therapeuten, Psychologen, Onderwijs/Scholen, Yoga, Gezondheidszorg, Ziekenhuizen, etc.

Spreken over dat wat je werkelijk voelt, geeft opluchting, rust in het hoofd, liefdevolle verbinding met jezelf en een gevoel van waardigheid.

Ervaar de innerlijke rust en de kracht in jezelf.
Geniet van wie je bent en leef in het NU!

 

Reset de 7 Chakra’s

 

1e Chakra – Wortelchakra – Basis vertrouwen
Kleur: Rood

De eerste chakra wordt ook wel het stuit- of wortelchakra genoemd. 
Deze chakra staat in verbinding met onze basis en basisveiligheid, overleving, vertrouwen in de sociale en fysieke omgeving, vertrouwen in eigen lichaam en geest, materiele zaken zoals geld, baan, huis en aanwezig zijn in de wereld en je lichaam.

Plek: onderaan de wervelkolom/bekkenbodem.

Verbonden met de volgende organen: bijnieren (deze maakt o.a. adrenaline en het stresshormoon cortisol aan), botten/ skelet, gewrichten (o.a. SI-gewricht).

2e Chakra – Sacraalchakra - Emotioneel welzijn
Kleur: Oranje

Het tweede chakra correspondeert met onze voortplantingsorganen, stuurt seksualiteit aan.
Deze chakra heeft een relatie met water en alle uitingen op creatief gebied, zoals, kunst, schrijven, koken, eigenlijk alles waar je plezier een beleefd en voelt wat jouw passie is.

Plek: Onder de navel, boven het schaambot.

Verbonden met de volgende organen: geslachtsorganen, hormonaal systeem, lymfe, blaas, milt, bekken, onderrug.

3e Chakra – Zonnevlechtchakra - Identiteit 
Kleur: Geel

Deze derde chakra ziet op eigenwaarde, zelfvertrouwen, keuzevrijheid en wilskracht zijn kernwoorden van dit chakra.
Deze chakra correspondeert met controle loslaten, verbinding van ‘drive’ en motivatie, vanuit innerlijke kracht leven, het innerlijk vuurtje, ik kan, ik wil, ik doe.

Plek: boven de navel, net onder het middenrif.

Verbonden met de volgende organen: spijsverteringorganen, waaronder maag, lever en alvleesklier.

4e Chakra – Hartchakra - Liefde
Kleur: Groen

Deze chakra is de grote verbinder van liefde, verbinden op hartniveau, liefde kunnen toelaten en geven en trouw zijn aan je eigen gevoel.
Een goed stromend hartchakra verbind je met jouw Zelfliefde en geeft je levenskracht.

Plek: midden op de borstkast en tussen de schouderbladen.

Verbonden met de organen: hart, longen en bloedcirculatie.

5e Chakra – Keelchakra - Communicatie
Kleur: blauw

Deze chakra staat voor: communicatie, waarheid, authenticiteit en integriteit.
Als dit chakra goed werkt, kun je gedachten en gevoelens helder formuleren en naar buiten brengen. Het zorgt voor een krachtige balans tussen luisteren en spreken.

Plek: onder het kuiltje onderaan de keel.

Verbonden met: ademhaling, schildklier, sinussen, stembanden, kaken, oren.

6e Chakra – Voorhoofdchakra - Intuïtie
Kleur: Indigo/paars

Ook wel derde oog genoemd. Vertrouwen op intuïtie, het ‘zien’ met je innerlijk oog, datgene dat je niet fysiek ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt maar wel kan ‘aanvoelen'. 
Áls deze chakra in balans is dan geeft het je een diep innerlijk vertrouwen, positiviteit  en rust in het hoofd.

Plek: op het voorhoofd, in het midden van de wenkbrauwen.

Verbonden met het lichaam: hypofyse, ogen, slapen, holten, onderste deel van de schedel.
Verbonden met de thema’s: Intuïtie, intelligentie, onderscheidingsvermogen, reflectie en innerlijke leiding.

7e Chakra – Kruinchakra - Hoger bewustzijn
Kleur: violet of wit

Deze chakra is de kern van je innerlijke wijsheid. Het is de poort/opening van spirituele groei. 
Verbonden je innerlijke wijsheid en het licht, weten dat je deel uit maakt van het grotere geheel geeft je gevoel van dankbaarheid en innerlijke rust.

Plek: boven op je hoofd.

Verbonden met het lichaam: pijnappelklier, schedel, hersenschors en de huid.
Verbonden met de thema’s: dankbaarheid, helder weten, spiritualiteit, mediteren.

 

Bestellen:

 

De emotional reset chakra kaarten zijn te bestellen via deze website. De prijs van de emotional reset chakra kaarten set is € 34.95 excl. verzendkosten.
Om de kaarten te bestellen stuur je een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuw aanbod:

 

Training programma:
De emotional reset chakra kaarten inzetten voor professionals.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over hoe te werken met de emotional reset chakra kaarten, zodat je ze ook kan toepassen in je eigen praktijk, school, bedrijf, etc. Stuur dan een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-15446578
E-mail: [email protected]