header-werkwijze.jpeg

Ervaar je innerlijke kracht

Intro

Hoe ga ik te werk?

Slide
Handen om de zon

Energetische verbinding

Wat staat jouw geluk in de weg? Wat vertraagt of belemmert jouw mentale of fysieke gezondheid? Wat is jouw drijfveer voor een gelukkig en succesvol leven? Jouw werkelijke zelf kent alle antwoorden. Maar misschien kun jij daar zelf niet (makkelijk) bij komen.

Ik maak energetisch verbinding met jouw energiesysteem. Zo kan ik waarnemen, zien en voelen wat jouw onbewuste blokkeert. De helende tekeningen die ik maak van jouw energiesysteem laten zien waar jouw emotionele blokkade zich bevindt, hoe deze jou belemmert en wat er nodig is om deze los te laten en in jouw innerlijke kracht te komen staan. Via mijn handen geef ik helende universele energie door, waarbij het zelfherstellend vermogen in het lichaam wordt gestimuleerd en de emotionele blokkade wordt gereset. Zo ervaar jij meer energie en innerlijke rust.

Holistische benadering

Alles is energie. Hoofd, lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Ik heb vele keren de helende werking van deze eenheid mogen ervaren. Variërend van directe verlichting van lichamelijk en geestelijke klachten, inzicht in belemmerende patronen en overtuigingen, mentaal evenwicht en meer energie tot het ervaren van meer rust in hoofd en lichaam en diepe ontspanning.

De holistische benadering geeft een snel en duurzaam resultaat. Wanneer je liefdevol kunt zijn wie je in je diepste wezen bent, zullen je ogen én je ziel weer stralen.

Stenen in balans
Kind met vleugels op nek van de moeder klaar voor d einnerlijke reis

De innerlijke reis van je leven

Ik begeleid je graag op je reis naar je ware zelf. Dat doe ik met coaching, behandeling of training of met het speciaal voor jou samengestelde programma De innerlijke reis van je leven.

De innerlijke reis van je leven neemt je mee op ontdekkingstocht met jouw innerlijke emotionele koffer. Samen bekijken we wat jij nodig hebt op dit avontuur om los te kunnen laten wat je niet meer met je mee wilt dragen en volop te kunnen genieten. Graag begeleid ik je op weg naar een magische verbinding met jouw ziel en een liefdevol, gelukkig en succesvol leven.

Kom thuis in jouw ware zelf en voel de liefde voor wie je werkelijk bent

Emotional Reset Scan

Ervaar de kracht van de helende tekeningen. Voor professionals, coaches enz.

Een Emotional Reset Scan kan al na 1 sessie helderheid geven in de oorzaak van mentale en fysieke klachten. Ik maak tekeningen van je energiesysteem. Hierbij wordt zichtbaar welke emotionele blokkade(s) en welke belemmerende overtuiging jouw energiesysteem stagneert en saboteert.

De tekeningen hebben een magische beweging en een helende werking. Mijn tekeningen geven inzicht in jouw persoonlijke weg naar succes en in jouw unieke zelf.

De emotionele blokkades worden in het onderbewustzijn gereset. Jouw nieuwe mindset en persoonlijke affirmaties versterken je innerlijke kracht.

Helende tekeningen van energiesystemen

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust met je vragen, ik beantwoord ze graag.

Contact

Heerbaan 248a
6566 EX  Millingen a/d Rijn

Tel. 06-15446578
E-mail: [email protected]